Σάββατο 20 Μαρτίου 2010

Οι λακκούβες

Μεγάλος κίνδυνος είναι και οι λακκούβες σε δρόμους της πόλης και της υπαίθρου. Αναγνώστης σε e-mail που μας έστειλε επισημαίνει:
Και ξαφνικά εκεί που πηγαίναμε με το αυτοκίνητο στο δρόμο που οδηγεί από το ΜΑΙΧ στα Χανιά, στο ύψος της ΤΑΟ, ακούμε ένα "μπαμ" κάτι σαν πυροβολισμό! Τι ειχε γίνει; Το μπροστινό αριστερό λάστιχο έπεσε σε μια λακκούβα, η ανάρτηση "τερμάτισε" και η φθορά και η ζημιά που προκλήθηκε θα φανεί συν τω χρόνω και θα χρειαστεί σύντομα αλλαγή αμορτισέρ, όταν -κατά σύμπτωση- άλλαξα τα πίσω αμορτισέρ 2 μέρες πριν, με κόστος 250 ευρώ!
Οι δρόμοι με παρόμοια προβλήματα στην πόλη και το Νομό είναι πολλοί και αν βάλεις τώρα κάπου 50.000 αυτοκίνητα (στο Νομό Χανίων) επί 250 ευρώ έχουμε λίγο-πολύ ένα κόστος 125 εκατομμύρια ευρώ από σπασμένες αναρτήσεις!".
Ακόμη, ο αναγνώστης αναφέρει μεταξύ άλλων: "Ας φτιαχτεί μια άλλη τρομερη γυφτιά που υπάρχει στο βοηθητικό δρόμο του κόμβου ΒΑΜΒΑΚΟΠΟΥΛΟΥ-ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΔΟΥ (αν και ολόκληρος ο κόμβος είναι τριτοκοσμικός...) στο σημείο όπου καταλήγει βόρεια και διασταυρώνεται με την οδό Καζαντζάκη, η ασφαλτος από τα βαρειά αυτοκίνητα που καθημερινά περνούν, έχει κάνει βουναλάκια και τα αυτοκίνητα διαλύονται αν τρέχουν πάνω από 10 χλμ. κάθε μάρα εκεί !!!".
Θα ακουστεί η φωνή του πολίτη ή οι αρμόδιοι θα αδιαφορήσουν και πάλι;
Γ. ΛΥΒ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου