Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2011

Δεν σβήνουν τα φώτα σε δρόμους των Χανίων

Παραμένουν αναμμένα τα φώτα σε δρόμους της πόλης, προκαλώντας την αγανάκτηση πολιτών. Το σχολιάσαμε στο φύλλο της Πέμπτης 10 Νοεμβρίου σε αυτές τις στήλες, σημειώνοντας πως από τη ΔΕΗ μας ενημέρωσαν ότι λόγω τεχνικού προβλήματος ήταν αδύνατο να σβήσουν από το αυτοματοποιημένο σύστημα ελέγχου. Ωστόσο, η ίδια κατάσταση παρέμενε και χθες.
Αναγνώστης μας έστειλε το ακόλουθο σημείωμα:
«Σας γράφω γιατί έχω διαπιστώσει πως τα δημόσια φώτα στους δρόμους του Ακρωτηρίου είναι ανοιχτά συνεχώς εδώ και τρεις ημέρες καθώς και ότι δεν μας έχει έρθει νυχτερινό ρεύμα κατά το ίδιο διάστημα. Επικοινώνησα με τη ΔΕΗ από την πρώτη μέρα και μου είπαν ότι υπάρχει ένα προβληματάκι και θα λυθεί... πριν τρεις μέρες...
Στις μέρες που ζούμε, που όλοι κοιτάμε να εξοικονομήσουμε ό,τι μπορούμε, δεν έχω τη δυνατότητα να γλυτώσω κάποια χρήματα από το ρεύμα και πληρώνω και από πάνω τα φώτα στους δρόμους που καίνε ασταμάτητα.
Για μία μέρα το καταλαβαίνω, άντε και δύο γιατί είμαστε Ελλάδα... Απο σήμερα, όμως, έχω αρχίσει και αγανακτώ και ένοιωσα την ανάγκη να το μοιραστώ μαζί σας.
Ευχαριστώ για τον χρόνο που διαθέσατε».
Ποιος μπορεί να διαφωνήσει. Καθημερινά, εξάλλου, διαβάζουμε για μέτρα και χαράτσια. Για τη "σωτηρία της χώρας". Τώρα, θα πληρώσουμε και τα… τεχνικά προβλήματα;
Γ. ΛΥΒ.
(Χανιώτικα νέα - 12/11/2011)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου