Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου 2012

Γιορτή για τα παιδιά των δημοσιογράφων στα Χανιά

Του ΓΙΩΡΓΟΥ ΓΕΩΡΓΑΚΑΚΗ
Η  καθιερωμένη ετήσια χριστουγεννιάτικη εκδήλωση για τα παιδιά των δημοσιογράφων στα Χανιά, που διοργανώνει, επί σειρά ετών, η Ενωση Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Πελοποννήσου, Ηπείρου και Νήσων (Ε.Σ.Η.Ε.Π.Η.Ν.), πραγματοποιήθηκε χθες το μεσημέρι στο Mega Place, στον Βλητέ Σούδας, με τις νέες... παρουσίες -την Άρτεμις Καλογεράκη, τον Γρηγόρη - Ραφαήλ Ξυλάκη, την Αγγελική Παρασκάκη, και τον Γιώργο Χαιρεκάκη- να κλέβουν την παράσταση!
Όλα τα μικρά παιδιά απόλαυσαν τα παιχνίδια στον παιδότοπο του καταστήματος, ενώ τα μεγαλύτερα έπαιξαν μπόουλινγκ, αποδεικνύοντας, μάλιστα, αρκετά εξ αυτών, ότι έχουν ταλέντο στο συγκεκριμένο άθλημα.
Εν συνεχεία πήραν τα δώρα τους, από τον Άγιο Βασίλη, με πολλή χαρά και ικανοποίηση και ακολούθως γεύτηκαν λογής -λογής λιχουδιές, μαζί με τους γονείς τους, χαρίζοντας πλούσια χαμόγελα.
Ήταν εκεί, ακόμη, ο Γιάννης και ο Ηλίας Ανέστης, η Χριστίνα Βαϊδάκη, η Μεταξία Γεωργακάκη, η Σοφηλία και ο Γιώργος Γιαΐτσης, η Νάσια και ο Αντώνης Ζαμπετάκης, ο Νίκος και ο Κωνσταντίνος Κονσολάκης, ο Γιώργος και ο Μάριος Κοσμαδάκης, ο Στέλιος και ο Επαμεινώνδας Νικηφοράκης, η Αλεξάνδρα και ο Στέλιος Νίτσε, η Μαριάννα και ο Στέλιος Πατρικάκης, ο Αλέξανδρος Σαραντίδης και ο Γιάννης Τζουγκαράκης.
Υπήρξαν και απουσίες. Δεν ήταν εκεί η Μαριφένια Ανέστη, ο Χρήστος Ανέστης, η Αργυρώ Κώνστα, ο Πανάγιος Λαμπαθάκις και ο Μιχάλης Λαμπαθάκις, η μικρούλα Χρύσα Λυβιάκη και η Σωτηρία Φουντουλάκη. Για όλα αυτά τα παιδιά, ο Άγιος Βασίλης υποσχέθηκε ότι θα στείλει τα δώρα τους… ταχυδρομικώς!
Σε ρόλο Άι Βασίλη, ο… πρωτοεμφανισθείς στο 'κλαμπ των πατεράδων', Μάριος Παρασκάκης, ο οποίος μπήκε πραγματικά στο… πετσί του ρόλου και έδωσε ρεσιτάλ με τις ατάκες του, κερδίζοντας, δίκαια, το χειροκρότημα μικρών και, κυρίως, μεγάλων. Αξιοσημείωτο είναι, δε, ότι οι 'παλιοσειρές' της δημοσιογραφίας στα Χανιά, σε μία άτυπη σύσκεψη, που έγινε, ουσιαστικά, 'στο πόδι', αποφάσισαν ομόφωνα ότι εφεξής ο Μάριος θα είναι, δικαιωματικά, ο... Άγιος Βασίλης σε κάθε ετήσια εκδήλωση.
Ο εργασιακός εκπρόσωπος της Ε.Σ.Η.Ε.Π.Η.Ν. στα Χανιά, δημοσιογράφος Παντελής Χουλάκης, ο οποίος επιμελήθηκε προσωπικά και φέτος τη διοργάνωση της εκδήλωσης, έχοντας στο πλευρό του τον γιο του, Μιχάλη, ευχήθηκε σε όλο τον κόσμο χρόνια καλά και πολλά, με υπομονή και αισιοδοξία. Ανάλογες ευχές εξέφρασαν και οι παριστάμενοι δημοσιογράφοι, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να πιούνε ένα ποτήρι κρασί και να κουβεντιάσουν και για θέματα που αφορούν τον κλάδο, ο οποίος δοκιμάζεται σκληρά και πολύπλευρα, από το έτος 2008 μέχρι και σήμερα, από την εντονότατη οικονομική κρίση, με αποτέλεσμα η ανεργία να έχει εκτοξευτεί στα ύψη.
Σημειώνεται, τέλος, ότι χορηγοί της φετινής εκδήλωσης ήταν το κατάστημα Mega Place και η Νέα Τηλεόραση.
(Αναδημοσίευση από τα Χανιώτικα νέα - 24/12/2012)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου