Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2013

Γιατί όχι ταμείο της ΔΕΗ στην πόλη των Χανίων;

Παράδειγμα προς μίμηση, σε σχέση με την εξυπηρέτηση του πολίτη, αποτελεί η Δημοτική Επιχείρηση Υδρευσης Αποχέτευσης Χανίων (Δ.Ε.Υ.Α.Χ.) καθώς τα γραφεία της μετακόμισαν στο πρώην Δημαρχείο Ακρωτηρίου, στο Πιθάρι, αλλά τα ταμεία της, με παρότρυνση και των εργαζομένων της, διατηρήθηκαν στο ισόγειο του Δημαρχείου Χανίων.
Ετσι, οι Χανιώτες δεν χρειάζεται να 'τρέχουν' στο Πιθάρι για την πληρωμή του λογαριασμού τους, ούτε να απευθύνονται σε άλλες υπηρεσίες όπως τα ΕΛ.ΤΑ.
Δεν έχει συμβεί το ίδιο με τη Δ.Ε.Η.
Οπως θα θυμούνται πολλοί Χανιώτες, τα ταμεία της Δημόσιας Επιχείρησης Ηλεκτρισμού ήταν κάποτε στην οδό Υψηλαντών στο κέντρο της πόλης.
Ετσι, οι δημότες μπορούσαν να εξοφλούν τον λογαριασμό τους κατά τη διάρκεια μιας απλής πρωινής βόλτας. Τώρα, μέσα στην πόλη η Δ.Ε.Η. δεν διαθέτει δικά της ταμεία. Η εξόφληση των λογαριασμών γίνεται βέβαια με τη σχετική παρακράτηση στα ΕΛ.ΤΑ. ή σε άλλες επιχειρήσεις. Αν κάποιος επιθυμεί να πληρώσει απευθείας τη Δ.Ε.Η., πρέπει να μεταβαίνει στις εγκαταστάσεις της στο Κόκκινο Μετόχι. Το ίδιο, φυσικά, ισχύει και για τους πολίτες των οποίων οι λογαριασμοί έχουν λήξει.
Κι όμως στην οδό Υψηλαντών, διατηρεί δικό της χώρο η Δ.Ε.Η. Εκεί στεγάζεται η Λέσχη Προσωπικού της Επιχείρησης. Η τοποθέτηση ενός ή δύο ταμείων θα αποτελούσε μέγιστη εξυπηρέτηση για τους κατοίκους της πόλης.
Επομένως μήπως πρέπει να το σκεφτούν οι εργαζόμενοι και η διοίκηση της Δ.Ε.Η. Χανίων;
Γ. ΛΥΒ.
(Χανιώτικα νέα - 8/2/2013)
Link: http://www.haniotika-nea.gr/115629-giati-oxi-tameia-tis-d-e-i-stin-poli/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου