Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2013

Τρεις τόνοι πατάτες στο Κοινωνικό Παντοπωλείο από την Τράπεζα Χανίων

Νέα σημαντική προσφορά αλληλεγγύης από τη Συνεταιριστική Τράπεζα Χανίων. Αυτή τη φορά προς το Δημοτικό Κοινωνικό Παντοπωλείο.
Προχθές εκπρόσωποι της τράπεζας παρέδωσαν τρεις τόνους πατάτες στην προαναφερόμενη κοινωνική δομή του δήμου, προκειμένου να διατεθούν σε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.
Ο δήμαρχος Χανίων, Μανώλης Σκουλάκης, και η αρμόδια αντιδήμαρχος σε θέματα κοινωνικής πολιτικής, Χρυσούλα Χατζηδάκη, ευχαρίστησαν τον πρόεδρο και το Δ.Σ. της Συνεταιριστικής Τράπεζας Χανίων, επισημαίνοντας ότι «από την πρώτη στιγμή ο θεσμός του Δημοτικού Κοινωνικού Παντοπωλείου βρήκε συμπαραστάτες και αρωγούς ευαισθητοποιημένους δημότες και επιχειρήσεις από τον τόπο μας.
Η ανταπόκριση όλων των φορέων απέδειξε την αγάπη για τον συνάνθρωπο που βρίσκεται σε οικονομική δυσχέρεια και αντιμετωπίζει προβλήματα επιβίωσης αυτή τη δύσκολη εποχή, αποδεικνύοντας πως, ενώνοντας τις δυνάμεις μας, μπορούμε να πετύχουμε πολλά».
Υπενθυμίζεται ότι προχθές, επίσης, δύο τόνους πατάτες παρέδωσε η Συνεταιριστική Τράπεζα Χανίων στο Παντοπωλείο Αλληλεγγύης του συλλόγου «Κύτταρο Χαλέπας», για να προσφερθούν σε οικογένειες που έχουν ανάγκη, ενώ ανάλογες ποσότητες πρόσφερε και σε άλλους φορείς που παρέχουν βοήθεια σε δοκιμαζόμενους πολίτες.
Γ. ΛΥΒ.
(Ελευθεροτυπία - 15/3/2012)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου