Τρίτη 25 Αυγούστου 2015

Συγκέντρωση σχολικών ειδών από "Το Χαμόγελο του Παιδιού"

Σε συγκέντρωση σχολικών ειδών προχωρά το “Χαμόγελο του Παιδιού”. Στην Κρήτη η συγκέντρωση γίνεται στο Κέντρο Στήριξης Παιδιού & Οικογένειας στην οδό Μαργουνίου 39 στα Χανιά (Τ.Κ.731 36, Τηλ: 28210 73000 – Ε-mail: kriti@hamogelo.gr).
Με ανακοίνωσή του “Το Χαμόγελο του Παιδιού” «καλεί όλους στην πανελλαδική εκστρατεία συγκέντρωσης σχολικών ειδών που διοργανώνει για να καλυφτούν οι ανάγκες κάθε παιδιού και να ξεκινήσει η σχολική χρονιά με χαμόγελα!».
Οπως αναφέρει, «σε λίγες ημέρες θα ζητηθεί από τους μαθητές των ελληνικών σχολείων και από τις οικογένειές τους, να καλύψουν ένα πλήθος δαπανηρών προμηθειών για τις σχολικές υποχρεώσεις. Για κάποιες οικογένειες αυτή η εποχή είναι εποχή χαράς και ανανέωσης, για αρκετές άλλες όμως είναι περίοδος άγχους και αγωνίας για το πώς θα καταφέρουν να καλύψουν αξιοπρεπώς τις ανάγκες των παιδιών τους».
Στην ανακοίνωση σημειώνεται επίσης ότι
“Το Χαμόγελο του Παιδιού” την περσινή χρονιά «κάλυψε τις ανάγκες 2.732 μαθητών, χάρη στην πολύτιμη και συγκινητική προσφορά του κόσμου, εξασφαλίζοντάς τους τα απαραίτητα σχολικά είδη!
Φέτος, η συμμετοχή όλων μας στην προσπάθεια αυτή, είναι ακόμα πιο σημαντική με δεδομένο το κλίμα ανασφάλειας που βιώνουν χιλιάδες οικογένειες και τα παιδιά τους στη χώρα μας!
Με τη συμμετοχή όλων θα καταφέρουμε να μην αφήσουμε κανένα παιδί χωρίς τα απαραίτητα ώστε να ξεκινήσει με αξιοπρέπεια και χαμόγελο τη νέα σχολική χρονιά!».
“Το Χαμόγελο του Παιδιού” μέσω των Κέντρων Στήριξης που λειτουργεί πανελλαδικά «αλλά και μέσα από τις δράσεις που αναπτύσσει, στηρίζει καθημερινά και σταθερά χιλιάδες παιδιά και τις οικογένειες τους που έχουν ανάγκη».
Τα σχολικά είδη που συγκεντρώνονται είναι:
● Σχολικές τσάντες δημοτικού – γυμνασίου -λυκείου
● Τετράδια 3- 4 θεμάτων
● Τετράδια (μπλε και χρωματιστά)
● Σχολικοί άτλαντες (γεωγραφικοί και πολιτικοί)
● Τέμπερες – Κηρομπογιές
● Μπλοκ ζωγραφικής – ακουαρέλες
● Μαρκαδόρους – Ξυλομπογιές
● Μολύβια
● Στυλό
● Γόμες
● Ξύστρες
● Διορθωτικά
● Πινέλα
● Κασετίνες
● Ντοσιέ (μεγάλα- μικρά) και ανταλλακτικά φύλλα
● Φακέλους με λάστιχο
● Χαρτί Α4
● Διαφάνειες
● Κόλλες (στικ και υγρές)
● Πλαστελίνες
● Διάφανο αυτοκόλλητο για την προστασία βιβλίων
● Ψαλιδάκια
● Γεωμετρικά όργανα (χάρακες, διαβήτες κ.λ.π.)
(Χανιώτικα νέα - 25/8/2015)
Link: http://www.haniotika-nea.gr/sigkentrosi-scholikon-idon-apo-to-chamogelo-tou-pediou-ke-sta-chania/#

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου