Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2015

Στο Πολυτεχνείο Κρήτης ο πρόεδρος εταιρείας λογισμικού για αεροπορικές κρατήσεις

Την πρόθεση στενής συνεργασίας με το Πολυτεχνείο Κρήτης εξέφρασε εταιρεία πληροφορικής που δραστηριοποιείται στο χώρο ανάπτυξης λογισμικού αεροπορικών κρατήσεων.
Πρόκειται για την εταιρεία JR Technologies, ο πρόεδρος της οποίας George Khairallah επισκέφτηκε σήμερα Δευτέρα τον πρύτανη του Πολυτεχνείου Κρήτης, καθηγητή Βασίλη Διγαλάκη.
Παράλληλα, κατά τη συνάντηση του κ. Khairallah με τον κ. Διγαλάκη συζητήθηκε και η προοπτική άμεσης απασχόλησης αποφοίτων του Πολυτεχνείου Κρήτης στην εταιρεία JR Technologies.
Οπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Πολυτεχνείου Κρήτης,
«η εταιρεία JR Technologies (www.jrtechnologies.com) δραστηριοποιείται στο χώρο ανάπτυξης λογισμικού αεροπορικών κρατήσεων με γραφεία στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, στην Ινδία και πρόσφατα στα Χανιά και την Αθήνα. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, πραγματοποιήθηκε μία σύντομη παρουσίαση των ειδικοτήτων των Σχολών του Ιδρύματος».
Ακόμα στην ανακοίνωση σημειώνεται ότι «ο κ. Khairallah αναφέρθηκε εκτενώς στον πρωταγωνιστικό ρόλο που έχει αναλάβει παγκοσμίως η εταιρεία στην ανάπτυξη και υιοθέτηση της νέας γενιάς λογισμικού διαχείρισης και διανομής του αεροπορικού προϊόντος ενώ εξέφρασε την πρόθεση της εταιρείας για στενή και εποικοδομητική συνεργασία με το Πολυτεχνείο Κρήτης».
Ο κ. Διγαλάκης χαρακτήρισε «πολύ θετική» για το Ίδρυμα και την πόλη την παρουσία μιας εταιρείας όπως η JR Technologies στα Χανιά και αναφέρθηκε στην προοπτική ίδρυσης ενός κέντρου ανάπτυξης λογισμικού για την φιλοξενία αντίστοιχων μεγάλων εταιριών λογισμικού του κλάδου.
(Χανιώτικα νέα web - 31/9/2015)
Link: http://www.haniotika-nea.gr/sto-politechnio-kritis-o-proedros-eterias-logismikou-gia-aeroporikes-kratisis/#

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου