Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2015

Διακρίσεων συνέχεια για το Πολυτεχνείο Κρήτης

Μια ακόμα διάκριση ήρθε να προστεθεί στο Πολυτεχνείο Κρήτης. Αυτή τη φορά, όπως έγινε χθες γνωστό από το Ανώτατο αυτό Εκπαιδευτικό Ιδρυμα, ο μεταπτυχιακός φοιτητής της Σχολής Ηλεκτρονικών Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών, Σπύρος –  Νεκτάριος Δασκαλάκης διακρίθηκε με το 3ο βραβείο σε διαγωνισμό του δικτύου της Ευρωπαικής Ενωσης: COST Action για εργασία σχετικά με τα ηλεκτρονικά δίκτυα με τίτλο “Soil Moisture Wireless Sensor Network with Analog Scatter Radio, Low Power, Ultra-Low Cost, and Low Complexity”.
Το COST Action είναι δίκτυο (training network) της Ευρωπαϊκής Ενωσης που πραγματοποιεί δύο συναντήσεις κάθε ακαδημαϊκό έτος, όπου γίνεται ο σχετικός διαγωνισμός για τις καλύτερες εργασίες φοιτητών. Η τελευταία συνάντηση πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 24 – 25 Σεπτεμβρίου 2015.
Το Πολυτεχνείο Κρήτης αποσπά συνεχώς διακρίσεις, τιμώντας τα Χανιά, αλλά και δείχνοντας τον δρόμο για την Ανώτατη Εκπαίδευση στη χώρα μας. Παράλληλα με τις δράσεις εξωστρέφειας, όπως η πρόσφατη μέρα επιστήμης για παιδιά Δημοτικού, συνδέεται με τον καλύτερο τρόπο με την τοπική κοινωνία, με τους σημερινούς μαθητές και αυριανούς επιστήμονες.
Γ. ΛΥΒ.
(Χανιώτικα νέα - 6/11/2015)
Link: http://www.haniotika-nea.gr/diakriseon-sinechia-gia-to-politechnio-kritis/#

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου