Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 2016

Εκδήλωση με τον Κώστα Λειβαδά στο Μουσείο Τυπογραφίας στις 13 Ιανουαρίου

Μουσικό “ποδαρικό” στο Μουσείο Τυπογραφίας, στο ΒΙΟΠΑ Χανίων, θα κάνει την Τετάρτη 13 Ιανουαρίου ο αγαπημένος μουσικός Κώστας Λειβαδάς, σε μια βραδιά γεμάτη τραγούδια που λατρεύουμε να ακούμε ξανά και ξανά! Μαζί του θα είναι η Ερωφίλη.
Το μουσικό ταξίδι θα ξεκινήσει στις 8 μ.μ με την επίσημη παρουσίαση στα Χανιά, του νέου του cd “18 χρόνια δρόμος”. Το διπλό αυτό cd – συλλογή περιλαμβάνει όλα τα τραγούδια του Κώστα Λειβαδά, που έχουμε αγαπήσει από το 1997 μέχρι σήμερα (από το “Κάθε μπαλκόνι έχει άλλη θέα”, το “Για να σε συναντήσω” και “Τα παιδιά των δρόμων” μέχρι τα τελευταία: “Η επιμονή σου” που μοιράστηκε μαζί με την Ελεονώρα Ζουγανέλη και “Τράβα ρε μάγκα” που συνέγραψε μαζί με την πιο σταθερή του συνεργάτιδα Ελένη Τσαλιγοπούλου). Στο cd συμμετέχουν πάνω από 20 αγαπημένοι Ελληνες ερμηνευτές από τον Μανώλη Λιδάκη, τον Γιάννη Κοτσίρα, τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου έως τον Βασίλη Σκουλά και τον Διονύση Σαββόπουλο.
Για την ολοκαίνουργια αυτή δουλειά, την γλυκιά “ενηλικίωση” στα μουσικά δρώμενα και για τον ίδιο τον Κώστα Λειβαδά, θα μιλήσουν ο Γιάννης Λυβιάκης, δημοσιογράφος της εφημερίδας “Χανιώτικα Νέα” και προσωπικός φίλος του μουσικοσυνθέτη, ο Παναγιώτης Ορφανίδης , διευθυντής του ραδιοφωνικού σταθμού Δίκτυο FM 91,5 και ο Ματθαίος Φρατζεσκάκης, υπεύθυνος έκδοσης της μηνιαίας εφημερίδας “Πυξίδα της Πόλης”.
Μετά την παρουσίαση θα ακολουθήσει ένα ανεπανάληπτο live με τον Κώστα Λειβαδά στις καλύτερες στιγμές του!
“Σαν να μην πέρασε μια μέρα” λοιπόν σας περιμένουμε σε μια μαγευτική βραδιά.
Το Μουσείο Τυπογραφίας εκείνο το βράδυ θα ανοίξει στις 7 μ.μ για όσους επιθυμούν να περιηγηθούν στην μαγευτική ιστορία της τυπογραφίας.
Η οργανωμένη ξενάγηση θα ξεκινήσει στις 7:10 ακριβώς.
Είσοδος (με ένα ποτήρι κρασί): 4 ευρώ
Το κρασί είναι προσφορά του Οινοποιείου Πνευματικάκη.
(Χανιώτικα νέα - 5/1/2016)
Link: http://www.haniotika-nea.gr/ekdilosi-me-ton-kosta-livada-sto-mousio-tipografias-stis-13-ianouariou/#

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου