Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2016

Σε θετικό κλίμα για θέματα των Χανίων η συνάντηση Βάμβουκα με Αρ. Μπαλτά και Μ. Βλαζάκη

Αισιόδοξος για το ενδεχόμενο παραχώρησης του συγκροτήματος των Νεωρίων στον Δήμο Χανίων εμφανίζεται ο δήμαρχος Τάσος Βάμβουκας μετά τη συνάντησή του σήμερα Δευτέρα με τον υπουργό Πολιτισμού Αριστείδη Μπαλτά και την γενική γραμματέα του υπουργείου, Μαρία Βλαζάκη.
“Είμαστε σε καλό δρόμο για να ξεπεράσουμε το θέμα της διστακτικότητας του υπουργείου, όσον αφορά την παραχώρηση των Νεωρίων”, δήλωσε στα “Χ.Ν,” ο κ. Βάμβουκας μετά τη συνάντησή του.
Ωστόσο, τόσο για τα Νεώρια όσο και για το Παλιό Δημαρχείο, από το υπουργείο έγινε γνωστό ότι λεφτά για μελέτες και αποκατάσταση δεν υπάρχουν, ούτε προβλέπονται από το ΕΣΠΑ, γι’ αυτό και, όπως μας είπε ο κ. Βάμβουκας, το κόστος των μελετών θα επωμιστεί ο Δήμος Χανίων.
Οπως ανακοίνωσε ο Δήμος Χανίων, κατά τη διάρκεια της συνάντησης, στην οποία παρευρέθηκε και η Γενική Γραμματέας του Υπουργείου, Μαρία Βλαζάκη, ο κ. Βάμβουκας ενημέρωσε τον κ. Μπαλτά για ένα ευρύ πλέγμα θεμάτων, όπως τα Νεώρια, το παλιό Δημαρχείο και την αποκατάσταση του κτιρίου της Δημοτικής Αγοράς.
Την Τρίτη ο δήμαρχος Χανίων θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου για να αναφερθεί αναλυτικά στα θέματα αυτά και τις αποφάσεις της συνάντησης.
Γ. ΛΥΒ.
(Χανιώτικα νέα web -22/2/2016)
Link: http://www.haniotika-nea.gr/se-thetiko-klima-gia-themata-ton-chanion-i-sinantisi-vamvouka-me-ar-balta-ke-m-vlazaki/#

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου