Παρασκευή 27 Μαΐου 2016

Αλληλεγγύη η μόνη ελπίδα...

Στην εποχή των μνημονίων που συνεχίζονται ακάθεκτα στη χώρα μας, η καλύτερη απάντηση έρχεται μέσα από δράσεις αλληλεγγύης. Μία από τις σημαντικότερες δράσεις που υλοποιούνται ασταμάτητα στην πόλη μας, προέρχεται από γιατρούς. Πρόκειται για το Κοινωνικό Ιατρείο Φαρμακείο Αλληλεγγύης Χανίων (ΚΙΦΑΧ) στην πλατεία Κολοκοτρώνη 10, που παρέχει δωρεάν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη σε ανασφάλιστους συμπολίτες μας!
Οι γιατροί που το στελεχώνουν εμπράκτως αποδεικνύουν ότι η αλληλεγγύη δεν είναι μια θεωρητική έννοια καθώς τιμούν τον “όρκο στον Ιπποκράτη” με τον καλύτερο τρόπο.
Οι Χανιώτες το γνωρίζουν καθώς δεν παύουν να διαθέτουν συνεχώς φάρμακα για τις ανάγκες της ιατρικής – φαρμακευτικής αυτής δομής.
Οι Ελληνες και ξένοι κάτοικοι των Χανίων που απευθύνονται στο Κοινωνικό Ιατρείο – Φαρμακείο για εξετάσεις και φάρμακα δεν είναι λίγοι. Είναι θύματα της οικονομικής κρίσης για την οποία δεν φέρουν καμία ευθύνη. Είναι άνθρωποι χωρίς εργασία και ασφάλιση. Προς όλους αυτούς τους ανθρώπους, δομές όπως το Κοινωνικό Ιατρείο (τηλ.: 2821502754) επιτελούν ύψιστο έργο. Γι’ αυτό και αυτή η ξεχωριστή αναφορά.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΥΒΙΑΚΗΣ
(Χανιώτικα νέα - 27/5/2016)
Link: http://www.haniotika-nea.gr/allilengii-i-moni-elpida/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου