Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2016

Santa Run σημαίνει Χανιά - Ετοιμασίες για τη μεγάλη γιορτή αλληλεγγύης

Με εντυπωσιακή συμμετοχή αναμένεται και φέτος το Santa Run των Χανίων το οποίο θα στείλει τα δικά του μηνύματα αλληλεγγύης. Ηδη, έχει ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση ενώ την Τρίτη 6 Δεκεμβρίου στις 6 το απόγευμα θα γίνει πάρτι που θα εγκαινιάσει τη δράση των ξωτικών στο Σπίτι του Santa Run.
Το Santa Run διοργανώνεται από το σωματείο Santa Run, σε συνεργασία με τοπικούς φορείς, για την ενίσχυση των συλλόγων ΕΛΕΠΑΠ, Κ.Η.Φ.Α.ΑΜΕΑ, ΚΗΦΑΠ «Η Μεγαλόχαρη» και Ορίζοντας, που ασχολούνται με παιδιά της πόλης μας που αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας.
Οπως αναφέρουν οι διοργανωτές, πρόκειται για μια γιορτινή διοργάνωση, παρωδία του γνωστού Santa Run που διοργανώνεται σε διάφορες πόλεις του κόσμου κάθε Δεκέμβρη. Μια πορεία περπατήματος μέσα στην πόλη των Χανίων, όπου οι συμμετέχοντες φορούν στολές Άγιου Βασίλη. Ολη η πόλη είναι παρούσα, από τα καταστήματα της διαδρομής που προσφέρουν κεράσματα στους συμμετέχοντες, μέχρι τους χανιώτες dj που γεμίζουν με πολλή μουσική τους δρόμους της πόλης. Στο Santa Run είμαστε όλοι κερδισμένοι γιατί προσφέρουμε στα παιδιά που έχουν ανάγκη.
Όλα τα έσοδα της διοργάνωσης αποδίδονται στα τέσσερα ωφελούμενα σωματεία”.
Φέτος, “το Σπίτι του Santa Run δεν είναι μόνο ο τόπος όπου δηλώνουμε συμμετοχή για τη μεγάλη γιορτή της αλληλεγγύης, την 26η Δεκέμβρη 2016, αλλά ένας πολύ όμορφος γιορτινός χώρος, φτιαγμένος εξ ολοκλήρου από τα ξωτικά του Άγιου Βασίλη, όπου θα εκτυλιχθούν διάφορα γιορτινά δρώμενα και από όπου θα μπορείτε να αγοράσετε χριστουγεννιάτικα δωράκια και ενθύμια για εσάς και για τους φίλους σας”.  Το πάρτι που θα εγκαινιάσει τη δράση των ξωτικών στο Σπίτι του Santa Run γίνεται την Τρίτη 6 Δεκέμβρη, στις 6μ.μ. και θα έχει πολλή μουσική και εκπλήξεις.
Ο καθένας μπορεί να προμηθευτεί τη στολή του από το Σπίτι του Santa Run στην πλατεία Χορτατσών 9, στο πλάι της Αγοράς.
“Φέτος, μη χάσεις μια τέτοια ευκαιρία χαράς και αλληλεγγύης. Πάρε μέρος για να είσαι ένας από τους χιλιάδες συμμετέχοντες άγιους Βασίληδες. Γίνε παιδί για τα παιδιά!”, τονίζουν οι διοργανωτές.
Η σελίδα του Santa Run στο facebook βρίσκεται εδώ: https://www.facebook.com/chaniasantarun/
ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΥΒΙΑΚΗΣ
(Χανιώτικα νέα web - 3/12/2016)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου