Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2017

Προτεραιότητες της δημοτικής αρχής Πλατανιά για το 2017

Τις προτεραιότητες της δημοτικής Αρχής Πλατανιά για το 2017, οριοθέτησε ο δήμαρχος Γιάννης Μαλανδράκης, μιλώντας στο δημοτικό συμβούλιο.
Οπως ανέφερε -σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του Δήμου Πλατανιά, οι προτεραιότητες αυτές, μεταξύ άλλων αφορούν:
•Ολοκλήρωση των υφιστάμενων ή των εν εξελίξει τεχνικών έργων του Δήμου (ολοκλήρωση ανάπλασης πεζοδρομίων στις Τοπικές Κοινότητες Κοντομαρίου, Μάλεμε, Πλατανιά, αναβάθμιση Υποδομών Σχολικής Μονάδας Γυμνασίου – Λυκείου Κολυμπαρίου, διαμόρφωση αύλειου Χώρου Παιδικού Σταθμού Καμισιανών κ.α.)
•Ωρίμανση μελετών και νταξη νέων έργων σε – ευρωπαϊκά και εθνικά – χρηματοδοτικά προγράμματα.
•Ενίσχυση της κοινωνικής πολιτικής και τη στήριξη των ευπαθών ομάδων του πληθυσμού με νέες δράσεις και δομές (όπως με τη λειτουργία του Κέντρου Κοινότητας Δήμου Πλατανιά, την αναβάθμιση της λειτουργίας του Δημοτικού Κοινωνικού Παντοπωλείου, την υλοποίηση προγράμματος Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης, κ.α.)
•Εγκαιρη και αποτελεσματική αντιμετώπιση των θεμάτων της καθημερινότητας του πολίτη (καθαριότητα, ύδρευση, κλπ).
•Περαιτέρω υποστήριξη των δράσεων παιδείας, πολιτισμού, αθλητισμού και τουρισμού του Δήμου Πλατανιά.
Ο κ. Μαλανδράκης έκανε τις αναφορές στον χαιρετισμό του κατά την κοπή της βασιλόπιτας το απόγευμα της Δευτέρας πριν την έναρξη της τακτικής συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου Πλατανιά, παρουσία του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, των Αντιδημάρχων, των επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων και των προέδρων των Δημοτικών και Τοπικών Κοινοτήτων, με το τυχερό φλουρί να πέφτει στον πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Νοχιών κ. Κωνσταντίνο Φαραντάκη.
Οπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του Δήμου, ο δήμαρχος Πλατανιά ανέφερε επίσης ότι «παρά το δυσμενές οικονομικό περιβάλλον, στο οποίο λειτουργεί η χώρα και κατ’ επέκταση η Τοπική Αυτοδιοίκηση, ο Δήμος του Πλατανιά και η οικεία Δημοτική Αρχή, εντείνουν τις προσπάθειες τους, με τη συμβολή των υπαλλήλων του Δήμου, για την υλοποίηση των στόχων που έχουν τεθεί σε όλους τους τομείς, προτάσσοντας την τεκμηριωμένη διεκδίκηση και τη συλλογική δουλειά».
Επίσης τις προηγούμενες ημέρες είχε πραγματοποιηθεί και η κοπή της πίτας της Διοίκησης και των εργαζομένων του Δήμου Πλατανιά, με τον κ. Μαλανδράκη «να ευχαριστεί θερμά όλους τους υπαλλήλους του Δήμου και των νομικών προσώπων αυτού για τις προσπάθειες που καταβάλλουν για την εξυπηρέτηση των δημοτών και για την επίτευξη των στόχων της Δημοτικής Αρχής». Το φλουρί από την βασιλόπιτα έπεσε σε μία υπάλληλο του Δήμου η οποία, έλαβε ως δώρο, προσωπικά από τον Δήμαρχο, ένα τάμπλετ.
(Χανιώτικα νέα web - 31/1/2017)
Link: http://www.haniotika-nea.gr/protereotites-tis-dimotikis-archis-platania-gia-to-2017/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου