Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2017

Δικηγόροι στη σκηνή για "επτά λογικές απαντήσεις"

Ενα έργο ωμό, μια υπόθεση από αυτές που μπορεί να συναντήσει κανείς ακόμα και στις δικαστικές αίθουσες, ένα οικογενειακό δράμα που ζητά απαντήσεις, ανεβάζουν με επιτυχία τα μέλη της θεατρικής ομάδας του Δικηγορικού Συλλόγου Χανίων.
Πρόκειται για το έργο του Λεωνίδα Προυσαλίδη: «Επτά λογικές απαντήσεις» που έκανε πρεμιέρα στη σκηνή του Βενιζέλειου Ωδείου Χανίων σε σκηνοθεσία Δημήτρη Καλογεράκη.
Οι δικηγόροι δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό και ως ηθοποιοί μέσα από την σκηνοθεσία του Δημ. Καλογεράκη. Το κοινό χειροκρότησε θερμά τους συντελεστές της παράστασης που είναι κατάλληλη για ανηλίκους άνω των 15 ετών. Στην παράσταση πρωταγωνιστούν  με αλφαβητική σειρά:
Γιώργος Βεργάκης, Μαρικίτα Καλογεράκη, Γιάννης Μανουσάκης, Λαέρτης Μαρκογιαννάκης, Ευαγγελία Νικάκη, Ρένα Νικηφοράκη-Μανιουδάκη, Δήμος Χαριτάκης.
Οι επόμενες παραστάσεις θα πραγματοποιηθούν στις 20, 21, 22 Ιανουαρίου στο Βενιζέλειο Ωδείο Χανίων στις  9 το βράδυ.  Κρατήσεις θέσεων στο λογιστήριο του Δικηγορικού Συλλόγου Χανίων (Δικαστήρια Χανίων). Τηλ επικοινωνίας 2821055306. Τιμή εισιτηρίου 8 ευρώ.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΥΒΙΑΚΗΣ
(Χανιώτικα νέα - 17/1/2017)
Link: http://www.haniotika-nea.gr/dikigori-sti-skini/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου