Τρίτη 28 Μαρτίου 2017

Αποχαιρετισμός στον Μαν. Πουλή με μονόπρακτα του Τένεσι Ουίλιαμς

Με τη θεατρική παράσταση: “Εκεί στο Νότο” ο “Θεατρικός Κύκλος”, η θεατρική ομάδα του Μανόλη Πουλή, που έφυγε πρόσφατα από τη ζωή, θα τον αποχαιρετίσει στην αίθουσα που είχε δημιουργήσει ο ίδιος, την αίθουσα: “Μάνος Κατράκης” στη Χρυσή Ακτή, το Σάββατο 1 και την Κυριακή 2 Απριλίου στις 9.30 το βράδυ. Η παράσταση περιλαμβάνει τρία μονόπρακτα του αμερικανού θεατρικού συγγραφέα Τένεσι Ουίλιαμς.
Πρόκειται για τα μονόπρακτα (κατά σειρά που θα παρασταθούν): “Η αδέσμευτη” (“At Liberty”, 1941), “Η λαίδη Φθειροζόλ” (TheLady of the Larkspur Lotion”, 1941) και το “Κάτι που δεν λέγεται»”, (“Something Unspoken”, 1958), που οι υποθέσεις τους εκτυλίσσονται στον Μισσισσιπή και στην Λουϊζιάνα, Πολιτείες του νότου, των Η.Π.Α., σε μετάφραση Κωστούλας Μητροπούλου. Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Μανόλης Πουλής, που έχει κάνει και την μουσική επιμέλεια και τους ρόλους υπερασπίζονται (κατά σειράν εμφάνισης) οι: Άντζελα Κρίστο, Ρούσσα Μαρκάκη, Μαρία Σπύρου, Χάρης Αργυρόπουλος, Μελίνα Κούρτη και Αφροδίτη Σόβολου. Σκηνικά και κοστούμια είναι συλλογικά, ενώ στον ήχο και το φως είναι ο Σωτήρης Καριοφίλλης.
Οι παραστάσεις δίδονται με ελεύθερη είσοδο, ενώ για κρατήσεις θέσεων – λόγω του περιορισμένου αριθμού τους – μπορείτε να απευθύνεστε στο τηλέφωνο 698 693 03 57.
Οπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της θεατρικής ομάδας, «η εκδήλωση αυτή στη μνήμη του αγαπημένου μας δασκάλου και σκηνοθέτη θα είναι και η τελευταία θεατρική παράσταση σε μια αίθουσα, που φιλοξένησε επί σειρά ετών πολλούς καλλιτέχνες από το χώρο της μουσικής, του θεάτρου και της ποίησης και η οποία κλείνει πλέον οριστικά με μία τελευταία μουσική εκδήλωση την».
ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΙΣ 7 ΑΠΡΙΛΙΟΥ
Επίσης, την Παρασκευή, 7 Απριλίου 2017 στις 9.30 μ.μ. το μουσικό ντουέτο “Είμαστε 2″ δίνει την τελευταία του παράσταση στην Αίθουσα “Μάνος Κατράκης”, όπου είχε εγκάρδια φιλοξενηθεί στα 15 περίπου χρόνια λειτουργίας της με τίτλο: “Αποχαιρετώντας τον Μανόλη… I did it my way”
Ελισάβετ Βερούλη: τραγούδι-κιθάρα Γιώργος Λουτσέτης: πιάνο-τραγούδι.
Είσοδος με ελεύθερη οικονομική συνεισφορά. Τα έσοδα της παράστασης θα διατεθούν για να καλύψουν τις ανάγκες της Αίθουσας “Μάνος Κατράκης”.
(Χανιώτικα νέα - 28/3/2017)
Link: http://www.haniotika-nea.gr/apocheretismos-ston-man-pouli-me-monoprakta-tou-tenesi-ouiliams-2/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου