Σάββατο 22 Απριλίου 2017

Διεθνής διάκριση για το Μουσικό Σχολείο Χανίων

Νέες σημαντικές διακρίσεις πέτυχε το Μουσικό Σχολείο Χανίων, αυτή τη φορά στον διεθνή διαγωνισμό χορωδιών στην Ασίζη της Ιταλίας.
Συγκεκριμένα, το Μουσικό Σχολείο Χανίων απέσπασε το ασημένιο μετάλλιο στην κατηγορία μεικτής νεανικής χορωδίας και το αργυρό μετάλλιο στην κατηγορία «Folclore».
Στον διαγωνισμό παραβρέθηκε ο δήμαρχος Χανίων Τάσος Βάμβουκας ο οποίος, για την διεθνή αυτή επιτυχία με δήλωσή του συνεχάρη το Μουσικό Σχολείο Χανίων.
Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Χανίων, ο κ. Βάμβουκας συνεχάρη τα παιδιά, την διευθύντρια του σχολείου Μαρία Παπουτσάκη, την διευθύντρια της χορωδίας Γεωργία Νικολουδάκη, τον υπεύθυνο του παραδοσιακού ορχηστρικού συνόλου Παντελή Λύκο, τον πρόεδρο του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων Γιώργο Παπαδάκη και όλους όσοι συνέβαλαν σε αυτή τη σημαντική διάκριση που αποτελεί τιμή για την πόλη και το νησί μας όπως χαρακτηριστικά τόνισε.
Παράλληλα ο κ. Βάμβουκας δήλωσε ότι “η επιτυχία αυτή αποτελεί σημαντικό κίνητρο για την διεκδίκηση πραγματοποίησης αντίστοιχων μεγάλων εκδηλώσεων στον τόπο μας”.
(Χανιώτικα νέα web - 22/4/2017)
Link: http://www.haniotika-nea.gr/diethni-diakrisi-gia-to-mousiko-scholio-chanion/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου