Παρασκευή 17 Νοεμβρίου 2017

Δέσμευση χρηματοδότησης του Δήμου Πλατανιά για αποκατάσταση ζημιών από την κακοκαιρία

Δέσμευση για την χρηματοδότηση του Δήμου Πλατανιά σε πρώτη φάση με 300.000 ευρώ για αποκατάσταση ζημιών από τα πρόσφατα έντονα καιρικά φαινόμενα, έδωσε στον δήμαρχο Γιάννη Μαλανδράκη ο υπουργός Εσωτερικών, Πάνος Σκουρλέτης.
Ο κ. Μαλανδράκης συναντήθηκε την Πέμπτη 16 Νοεμβρίου με τον κ. Σκουρλέτη προκειμένου να τον ενημερώσει για τις καταστροφές που προκλήθηκαν στο Δήμο μετά και τα ακραία καιρικά φαινόμενα της 26ης Οκτωβρίου.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Δήμου Πλατανιά, στη συζήτηση ο δήμαρχος Πλατανιά εξέθεσε διεξοδικά στον υπουργό Εσωτερικών «τα προβλήματα και τις καταστροφές που δημιουργήθηκαν στις υποδομές του Δήμου και του κατέθεσε το σχετικό αίτημα με το Τεχνικό Δελτίο Έργου».
Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, ο κ. Σκουρλέτης «δεσμεύτηκε να επιχορηγήσει τον Δήμο με το ποσό των 300.000,00€, ως αρχική χρηματοδότηση για την άμεση παρέμβαση και αποκατάσταση ζημιών» και ο κ. Μαλανδράκης τον ευχαρίστησε για την άμεση ανταπόκριση του.
Γ. ΛΥΒ.
(Χανιώτικα νέα web - 17/11/2017)
Link: http://www.haniotika-nea.gr/desmefsi-chrimatodotisis-tou-dimou-platania-gia-apokatastasi-zimion-apo-tin-kakokeria/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου