Τρίτη 14 Νοεμβρίου 2017

Υπαναχώρηση της ΕΡΤ Χανίων – Κάλεσμα για εκπομπές ακροατών

Υπαναχώρησε η ΕΡΤ Χανίων μετά τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν στη διακοπή των εκπομπών αλληλέγγυων ακροατών και ακροατριών.
Ετσι, με ανακοίνωσή της, το απόγευμα της Τρίτης, «η ΕΡΤ Χανίων καλεί κάθε συλλογικότητα, ακροάτρια και ακροατή των Χανίων και του Ρεθύμνου που θέλει να κάνει ραδιοφωνική εκπομπή από τις συχνότητές της, να υποβάλλει αίτηση στον Σταθμό, υποβάλλοντας μαζί με την αίτησή της/του και ένα ηχητικό αρχείο-πιλότο της αιτούμενης εκπομπής της/του».
Οπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, «η αιτούμενη εκπομπή της/του, αφού θεωρηθεί από την Ομάδα Προγράμματος του Σταθμού επαρκής από όλες τις απόψεις (αισθητικής, λόγου,κ.λπ.) αποστέλλεται στην αρμόδια Διεύθυνση της ΕΡΤ για την τελική της έγκριση.
Μετά την τελική έγκρισή της, η εκπομπή θα μεταδίδεται με την παρουσία δημοσιογράφου ή παραγωγού ή εκτελούντα χρέη παραγωγού υπαλλήλου της στο στούντιο.
Η εκπομπή θα πρέπει να έχει διάρκεια 55 λεπτά περίπου και θα μεταδίδεται από την ημερομηνία της τελικής έγκρισή της έως 31 Ιουλίου 2018.
Αιτήσεις θα γίνονται δεκτές στην ΕΡΤ Χανίων, οδός Έλλης 40 Κάτω Σούδα, από 15 έως και 30 Νοεμβρίου 2017», καταλήγει η ανακοίνωση.
Γ. ΛΥΒ.
(Χανιώτικα νέα web - 14/11/2017)
Link: http://www.haniotika-nea.gr/ipanachorisi-tis-ert-chanion-kalesma-gia-ekpompes-akroaton/ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου