Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου 2017

Ανέλαβε η νέα Διοίκηση στο Πολυτεχνείο Κρήτης

Τα καθήκοντά της ανέλαβε και τυπικά η νέα πρυτανική αρχή του Πολυτεχνείου Κρήτης έπειτα από την τελετή που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του Ιδρύματος το μεσημέρι της Παρασκευής.
Ο νέος πρύτανης Βαγγέλης Διαμαντόπουλος σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους εξήρε το έργο της απερχόμενης πρυτανικής αρχής και τόνισε ότι βασική επιδίωξη της νέας Διοίκησης είναι να συνεχίσει το έντονα αναπτυξιακό έργο που ξεκίνησε η προηγούμενη. Ειδικότερα ανέφερε ότι στις βασικές μέριμνες της νέας πρυτανικής αρχής είναι να ολοκληρωθεί το έργο της ανέγερσης των νέων φοιτητικών εστιών και να προωθηθεί η έρευνα και η καινοτομία που παράγει το Πολυτεχνείο. «Ευελπιστώ ότι κι εμείς θα μπορέσουμε να αφήσουμε ένα σημαντικό έργο έτσι ώστε η Διοίκηση που θα αναλάβει μετά να βρει τις βάσεις και να συμβάλλει στην αναπτυξιακή πορεία και άνοδο του Πολυτεχνείου Κρήτης».
Ο πρώην πρύτανης Βασίλης Διγαλάκης μιλώντας στους δημοσιογράφους εξέφρασε την ικανοποίησή του για το έργο που έγινε τα προηγούμενα 5 σχεδόν χρόνια: «Αισθάνομαι χαρούμενος γιατί με βάση το προεκλογικό μας πρόγραμμα που είχαμε βγάλει 4 χρόνια και 8 μήνες πριν καταφέραμε και παραδίδουμε σήμερα ένα Πολυτεχνείο εξωστρεφές, σε πολύ καλή λειτουργική κατάσταση, από τα καλύτερα πανεπιστήμια της χώρας και μεγάλη αναπτυξιακή πορεία».
Συνεχίζοντας ο κ. Διγαλάκης επεσήμανε ότι η διαδικασία παράδοσης – παραλαβής ολοκληρώθηκε τυπικά την Παρασκευή αλλά ξεκίνησε αμέσως μετά την εκλογή του κ. Διαμαντόπουλου προκειμένου να η μετάβαση να γίνει ομαλά και η νέα Διοίκηση από την πρώτη στιγμή που θα αναλάβει να πάει το Πολυτεχνείο μπροστά. «Εύχομαι ολόψυχα κάθε επιτυχία από καρδιάς για να έχουμε ακόμα περισσότερες διακρίσεις για το ίδρυμα στο μέλλον».
Να υπενθυμίσουμε τέλος ότι οι νέοι αντιπρυτάνεις είναι οι κ.κ. Λαγουδάκης, Ζερβάκης και Καλλίθρακας.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΡΙΔΑΚΗΣ
(Χανιώτικα νέα web - 1/12/2017)
Link: http://www.haniotika-nea.gr/anelave-i-nea-diikisi-sto-politechnio-kritis/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου