Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2018

Μια μοναδική μουσική παράσταση με τον Κ. Λειβαδά και την Α. Μπάμπαλη

Με μουσικές, χρώματα και ωραίες παρέες, πλημμύρισε το βράδυ της Δευτέρας το ιστορικό καφέ: “Κήπος”. Σε μια μοναδική εμφάνιση, μια πραγματική μουσική παράσταση, ο Κώστας Λειβαδάς με την Ανδριάνα Μπάμπαλη, “μάγεψαν” τον κόσμο με αγαπημένα τραγούδια, δικά τους και άλλων συνθετών.
Τα τραγούδια και οι όμορφες παρέες νέων και μεγάλων συνέθεσαν ένα ετερόκλητο αλλά υπέροχο κοινό που ενώθηκε μέσα από τη μουσική και τους στίχους.
Η “επιμονή σου”, το “βρέχει στην Ιωνος Δραγούμη”, το “πιάσε με”, το “για να σε συναντήσω”, το “σ΄έχω δεν σ' έχω”, το “σαν να μην πέρασε μια μέρα”, συναντήθηκαν με τραγούδια αφιερωμένα στον Λουκιανό Κηλαηδόνη, τον Τζίμη Πανούση, την Αρλέτα και άλλους δημιουργούς που έχουν φύγει από τη ζωή αφήνοντας πίσω τους σημαντικό μουσικό έργο.
Η Ανδριάνα τραγούδησε εξαιρετικά την “Σερενάτα” ενώ συγκίνησε τους πάντες με το “περιπλανώμενο”.
Ο Κώστας Λειβαδάς, ο οποίος αφηγήθηκε και σύντομες ιστορίες, ερμήνευσε με μοναδικό τρόπο την “όμορφη πόλη” του Μίκη Θεοδωράκη σε στίχους Γιάννη Θεοδωράκη και το “μεθυσμένο κορίτσι” του Μάνου Χατζιδάκι.
Η βραδιά ξεκίνησε με χαιρετισμό από τον οικοδεσπότη του ιστορικού καφέ: “Κήπος”, Βασίλη Σταθάκη, ο οποίος καλωσόρισε τους μουσικούς και τον κόσμο και έκλεισε με τον Κώστα Λειβαδά να απευθύνει ευχαριστίες στο κοινό που κατέκλυσε κάθε σημείο της αίθουσας για το «τόσο ουσιαστικό μοίρασμα» και την υπόσχεση, καθώς αρκετός κόσμος στάθηκε αδύνατο να βρει θέση, ότι «θα επαναλάβουμε σύντομα την παράσταση και μάλιστα ενισχυμένη», όπως χαρακτηριστικά είπε.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΥΒΙΑΚΗΣ
Φωτογραφία: ΗΛΙΑΣ ΚΑΚΑΝΟΣ
(Χανιώτικα νέα - 31/1/2018)
Link: http://www.haniotika-nea.gr/mia-monadiki-mousiki-parastasi/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου