Δευτέρα 8 Ιανουαρίου 2018

Απονομή βραβείων διαγωνισμού μαθητικής δημοσιογραφίας από τα "Χανιώτικα νέα"

Η εκδήλωση απονομής των βραβείων του διαγωνισμού μαθητικής δημοσιογραφίας “Τύπος, Παιδεία και Τοπική Κοινωνία” που διοργάνωσε η εφημερίδα “Χανιώτικα νέα” θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 13 Ιανουαρίου 2018 και ώρα 18:30 στο Πνευματικό Κέντρο Χανίων (αίθουσα "Πολυχρόνης Πολυχρονίδης").
Ο διαγωνισμός πραγματοποιείται με αφορμή τη συμπλήρωση 50 ετών από την πρώτη ημέρα κυκλοφορίας της εφημερίδας στα Χανιά.
23 δημοσιογραφικές ομάδες από 20 σχολεία (Γυμνάσια και Λύκεια) του νομού Χανίων, συμμετείχαν και τα ρεπορτάζ τους παρουσιάζονται καθημερινά μέσα από τις σελίδες της εφημερίδας, ενώ θα κυκλοφορήσουν όλα τα ρεπορτάζ μαζί και σε ειδικό ένθετο με τα Χανιώτικα νέα στις 12 Ιανουαρίου.
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα προβλήθεί το επετειακό βίντεο της εφημερίδας για τα 50 χρόνια κυκλοφορίας της, ενώ θα πραγματοποιηθούν σύντομες ομιλίες από τον Ιδρυτής της εφημερίδας Γιάννη Γαρεδάκη και τα μέλη της κριτικής επιτροπής του διαγωνισμού.
Υπνεθυμίζεται ότι η επιτροπή που αξιολογεί τα μαθητικά ρεπορτάζ αποτελείται από τους:
• Πρόεδρος: Μιχάλης Μεϊμάρης, Ομότιμος Καθηγητής Εθνικόν και Καποδιστριακόν Πανεπιστήμιον Αθηνών, μέλος Δ.Σ. Ινστιτούτο Τεχνολογιών της Πληροφορίας στην Εκπαίδευση Unesco.
•Δημήτρης Τσαλαπάτης, Δημοσιογράφος, μέλος Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ
•Αντώνης Σκαμνάκης, Επίκουρος Καθηγητής. Τμήμα Δημοσιογραφίας & ΜΜΕ, Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο.
• Σταύρος Καλαϊτζόγλου, συνταξιούχος εκπαιδευτικός, αρθρογράφος.
• Βαγγέλης Κακατσάκης, δάσκαλος, λογοτέχνης.
• Παρασκευάς Περάκης, δημοσιογράφος, δ/ντης εφημερίδας “Χανιώτικα νέα”.
Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΕΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΛΟΥΝ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου