Πέμπτη 19 Απριλίου 2018

Παρουσίαση δίσκου Λεωνίδα Μαριδάκη στο Μουσείο Τυπογραφίας

Τη νέα του δισκογραφική δουλειά με τίτλο “Βάρκα στο σπίτι” θα παρουσιάσει  ο Χανιώτης δημιουργός Λεωνίδας Μαριδάκης την Παρασκευή 27 Απριλίου στις 8:30 μ.μ. στο Μουσείο Τυπογραφίας στο Βιοτεχνικό Πάρκο Χανίων, Σούδα.
Για το άλμπουμ, που κυκλοφόρησε το Φεβρουάριο του 2018 από τις εκδόσεις Μετρονόμος, θα μιλήσουν ο Παναγιώτης Ορφανίδης, ραδιοφωνικός παραγωγός δίκτυο fm 91.5 και ο Γιάννης Γιαννακάκης, καθηγητής μουσικής, μουσικός.
Ο τραγουδοποιός θα παρουσιάσει με την κιθάρα του ζωντανά τα τραγούδια του δίσκου, ξεναγώντας μας στις ιστορίες που κρύβονται από πίσω. Τη σφραγίδα στη δισκογραφική αυτή δουλειά βάζει η συνεργασία του τραγουδοποιού με τον ποιητή Μάνο Ελευθερίου, ο οποίος υπογράφει τους στίχους στο ομότιτλο τραγούδι «Βάρκα στο σπίτι» ενώ στο άλμπουμ περιέχεται και το τραγούδι «Ο Δαίμων του Τυπογραφείου» τραγούδι που είναι γραμμένο για το Μουσείο Τυπογραφίας.
Ο ήχος του άλμπουμ είναι φωτεινός, αλλού ρυθμικός και αλλού ατμοσφαιρικός, έχει επιρροές από folk μουσικές φόρμες (country, salsa, swing κ.α.) και βασικό πυρήνα τη σύγχρονη ελληνική τραγουδοποιία. Τους στίχους υπογράφουν οι Μάνος Ελευθερίου, Φωτεινή Λαμπρίδη, Νικόλ Κατσάνη, Πάνος Αντωνάτος, Μάρκος Μαριδάκης, Ειρήνη Σουργιαδάκη και Λεωνίδας Μαριδάκης. Είσοδος ελεύθερη.
(Χανιώτικα νέα - 19/4/2018)
Link: http://www.haniotika-nea.gr/parousiasi-diskou-leonida-maridaki/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου