Πέμπτη 10 Μαΐου 2018

Συναυλία με την Ερωφίλη και τον Βασίλη Γισδάκη στο Μουσείο Τυπογραφίας

Το Μουσείο Τυπογραφίας συμμετέχοντας στη Διεθνή Ημέρα (18 Μαΐου) αλλά και την Ευρωπαϊκή Νύχτα Μουσείων (19 Μαΐου) διοργανώνει μία μοναδική μουσική βραδιά με την αγαπημένη, Χανιώτισσα ερμηνεύτρια Ερωφίλη και τον τελευταίο ερμηνευτή-συνεργάτη του Μάνου Χατζιδάκι, Βασίλη Γισδάκη. Στο πιάνο ο Γιώργος Σαλτάρης.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το βράδυ της Παρασκευής 18 Μαΐου στις 9 μ.μ., στο αμφιθέατρο του Μουσείου Τυπογραφίας, με είσοδο ελεύθερη για το κοινό.
Το Μουσείο Τυπογραφίας θα είναι ανοικτό από τις 7 το απόγευμα για τους επισκέπτες που θέλουν να περιηγηθούν στις συλλογές του.
Οι δύο σύγχρονοι και ταυτόχρονα καταξιωμένοι ερμηνευτές, ενώνουν τις φωνές τους για να παρουσιάσουν ένα πρόγραμμα με όσα έχουν αγαπήσει όλα αυτά τα χρόνια , αλλά και όσα τους ενώνουν. Μπλεγμένα όμορφα, παλιά και καινούργια τραγούδια, μνήμες αλλά και καινούργιες εικόνες σ αυτή την παράσταση μας “τυλίγουν” ζεστά με ιστορίες που αξίζει να μείνουν στην καρδιά μας …
Η Ερωφίλη, με την αξιόλογη παρουσία της όλα αυτά τα χρόνια στο καλό ελληνικό τραγούδι, τόσο μέσα από την προσωπική της δισκογραφία όσο και με το αγαπημένο στο κοινό Τρίφωνο και ο Βασίλης Γισδάκης που έχει καταξιωθεί ως ένας από τους πιο σημαντικούς ερμηνευτές του σύγχρονου ελληνικού τραγουδιού κι έχει χαράξει μια ουσιαστική πορεία με πολλές κι αξιόλογες συνεργασίες, θα μας παρουσιάσουν τραγούδια από τον Μάνο Χατζιδάκι, τον Μίκη Θεοδωράκη, τον Σταύρο Ξαρχάκο, Σ. Κραουνάκη, Θ. Μικρούτσικο ως και νεώτερους τραγουδοποιούς. Σε ποίηση Ν.Γκάτσου, Οδ. Ελύτη, Μ. Ελευθερίου, Λ. Νικολακοπούλου κ.α., καθώς επίσης και τραγούδια από την πρόσφατη δισκογραφική τους συνεργασία με τον νέο συνθέτη Δαμιανό Πάντα.
(Χανιώτικα νέα web - 10/5/2018)
Link: http://www.haniotika-nea.gr/sinavlia-me-tin-erofili-ke-ton-vasili-gisdaki-sto-mousio-tipografias/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου