Δευτέρα 7 Μαΐου 2018

Εφαρμογή για τη μόδα σε κινητά τηλέφωνα με “άρωμα” Χανίων

Συνεχώς αναπτύσσεται μια νέα εφαρμογή για κινητά τηλέφωνα που επικεντρώνεται στη μόδα. Μάλιστα, η εφαρμογή που ονομάζεται Infashion έχει “άρωμα” Χανίων καθώς ένας από τους δημιουργούς της, ο Κωνσταντίνος Σταυρουλάκης (υπεύθυνος ανάπτυξης για την πλατφόρμα Android), είναι Χανιώτης.
Την ομάδα του Infashion αποτελούν επίσης ο Χάρης Λυμπερόπουλος (σχεδιαστής του Infashion), ο Γιώργος Δανίκας (υπεύθυνος ανάπτυξης για την πλατφόρμα iOS) και ο Σπύρος Ελευθεριάδης (προγραμματιστής των δομών -backend- που υποστηρίζουν την εφαρμογή). Η ομάδα παρουσίασε την εφαρμογή σε διεθνές κοινό στο Web Summit 2017.
Οπως σημειώνουν τα μέλη της ομάδας, τo Infashion ( διαθέσιμo σε AppStore και GooglePlay ) έρχεται για να συγκεντρώσει τους λάτρεις της μόδας σε ένα app, όπου ο κάθε χρήστης θα μπορεί να μοιράζεται τις δικές του φωτογραφίες, να επιλέγει τις IN και OUT εμφανίσεις της ημέρας, αλλά και να μαθαίνει πρώτος τα νέα των αγαπημένων του brands, παίρνοντας μέρος σε ένα private “fashion show”.
Το Infashion φιλοξενεί περιεχόμενο σχετικό μόνο με τη μόδα, είτε αυτό προέρχεται από τους χρήστες είτε από τα συνεργαζόμενα brands. Μάλιστα, όπως αναφέρουν, τo infashion βραβεύτηκε πανελλαδικά ως η καλύτερη εφαρμογή του 2017 στην κατηγορία fashion, μέσω του διαγωνισμού StartUp Europe Awards.
Γ. ΛΥΒ.
(Χανιώτικα νέα - 7/5/2018)
Link: http://www.haniotika-nea.gr/efarmogi-gia-ti-moda-se-kinita-tilefona-me-aroma-chanion/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου